Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

solen steg,
över en frusen sjö,
blixtrande ögon och käftar mötte morgonen.

över altaret höjde sig skuggan,
strödde pärlor av läkedom över såren,
läkta från tiden,
helande från skuggans dal.

vägledde mig.
och vägledd av mig.

strömmande genom en uråldrig tid
vissa minnen kan döden inte läka

i katedralen av ljus möts vi nästa gång.
snart..




Fri vers av Lordslig
Läst 370 gånger
Publicerad 2008-08-04 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lordslig
Lordslig