Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens styrka


vädrets makter är framme
de visar sin fulla styrka
regnet slår med kraft mot mitt fönster
vinden är inte bara en vind
den kommer som en storm
och sveper förbi husknuten
med en sådan kraft att det
knakar i väggarna




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 1127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 23:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, de vindarna har nått även Sörmland.
Applåd!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson