Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CAMOMILLE


det osar om dig
det lyser i dig
det strålar ur dig
vi går snart in i april
det brinner i dig
det flammar i dig
det doftar ur dig
du är paris i april

man spinner sägner runt dig
och man slår läger runt dig
din skönhet äger nu mig
du är en leende dans
ditt namn kan bli camomille
jag kan bli din om du vill
du är en ropandes chans

LARZ GUSTAFSSON 080330-31






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-05 18:24



Bookmark and Share


  Kalle.O
Låter kommentarerna under tala...
Vackert!
2008-08-06

  Elaine.S VIP
Vilket härligt driv i orden som dansar fram...underbart!!
2008-08-05

  Leif Furstedt
Vad måne gömmas därunder, där mellan rader. Läckert.
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP