Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KORPLATITUDER


slätternas "kom!"
finns i min egen längtans skrik
vände mig om
hittade samma symbolik
städernas ljus
hägrar som illumination
ur spruckna krus
stiger en djup och hjärtlig ton
viddernas "vill!"
bor i en dröm från svunna år
flash in the pan
det glittrar till i gamla spår
korparnas flykt
finns i en värld
som jag har byggt
långt från allt styggt
kan en sån fågel
landa tryggt

LARZ GUSTAFSSON 080330




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-05 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP