Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Syskonkrig...


Livet-en lustig filur

Livet är en lustig filur

Han har hälsar på mig ibland
Ibland ger han mig en underbar upplevelse
Ibland ger han mig lugn och ro
Ibland ger han mig allt för mycket på en gång
Ibland spelar han mig ett spratt

Men han är inte alltid där
Då slipper man stressa
Då slipper man tänka
Då slipper man bry sig
Då blir man alldeles tom

Livet är inte ensam här i världen
Han har döden
Han har kärleken
Han har vänskapen
Han har gått om motstånd

Syskonen bråkar ibland
När någon är sjuk
När någon är ledsen
När någon är utanför
När någonting går fel

Då blir man förvirrad
Men det löser sig alltid så andas lugnt och tänk på de fyra syskonens kärlek till varandra för de kan inte leva utan varann...




Fri vers av AnnaEss
Läst 1228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-07 15:08



Bookmark and Share


  To
Gillar denna text på något vis. *ler*
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

AnnaEss
AnnaEss