Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idioten - igen och vad blir det av oss egentligen, jag är kär i någon annan

idiot
idiot

igen


du
kanske
jag



skitsamma
vad det är nu
för det kvittar
mig


det kvittar
mig



för det är
lättare
att förälska
sig i en
kille i

sthlm
och tycka lite
extra om sig
själv för
att han tittade
på mig med
hans
menande söta
älskande
ögon




en gång





sen vad vi
blir nu




är ju inget vi
ska tala om



för det känns som
om detta
är början
till ännu
en patetisk

period i mitt
liv






och du
är en idiot


och jag


är en idiot






idioti




Fri vers av fredag
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-06 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredag
fredag