Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårslivet blir sig aldrig mera likt igen (ljus och skugga IV)






'Hang on baby
don't give up'

var den musik
jag helst lyssnade
till när det

bankade på min
låsta dörr och
jag visste att

de som stod
bakom var där
för att straffa

mig min underlåtenhet
att foga mig
efter andras önskan

tro inte jag
någonsin fått någonting
gratis, jag har

fått det 'i present'...
av själva vilsna
själar, lik som

levde de sina
liv bara i
övertydligt god tro




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-08 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP