Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet


Jag är öst
Du är väst

Lyssna ej på dom
Jag lyssnar inte på dom
Se ditt hjärta
Jag ser mitt hjärta
Känn din själ
Känn min själ

Median ljuger
Ditt folk ljuger
Medians blindhet
Mitt folks blindhet

Jag är öst
Du är väst
Låt våra sinnen smälta samman
Låt oss tysta rösterna genom våra kroppar

Jag kom med fred
Du gav mig fred

Låt oss stänga dörren och finna våra hemligheter
Avslöja våra hemligheter

Låt världen vänta
Deras ögon kan anklaga oss imorgon
Döma oss om en månad
Döda oss om ett år

Jag får mitt folk skrik för hämnd att tystna
Du får ditt folks lögner att försvinna
Ett moment
En sekund
En timme
En dag
Men inte livet ut

Vi hör röster fullt med hat, avsky, okunnighet och rädsla
Vi hör röster fullt med hämnd, ilska, blindhet och blod
men dom tystnar alla när jag rör vid dig

Mitt hjärtslag ekar in till ditt
Växer där
Vilar där
Tystnar där

Ditt hjärtslag ekar in till mitt
Stanna där
Smälter där
Lever där

Du väckte kvinnan i mig
Jag reste mannen i dig

Jag är öst
Du är väst
Tillsammans är vi världen




Fri vers av lady
Läst 377 gånger
Publicerad 2005-07-18 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lady