Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KINA

när upphör en bur
att vara en bur
och en diktatur
att vara diktatur?

Larz Gustafsson
080808




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 625 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-08 22:23



Bookmark and Share


  Tricia Johansson
Jättebra dikt. Bra beskrivet det alla går och funderar på innan OS (diktaturen i kina).
2008-08-09

  Elaine.S VIP
En bur är alltid en bur men en diktatur kan bli något annat...bra och tänkvärt skrivet...
2008-08-09

  HQ
En text som ställer frågor
med svaren mellan raderna.
Enkel, fulländad.

En diktatur är en mur som inget OS kan rubba
2008-08-08

  anits VIP
Ja det kan man undra
inte för att os går dår
2008-08-08

  Larz Gustafsson VIP
Ja. Som om ett land blir demokratiskt bara för att man har OS där.
Man kan ju fråga sig om Tredje Riket plötsligt blev demokratiskt 1936.

Tack för din kommentar!
2008-08-08

  Neal
nice, konstigt med os i dessa tider!
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP