Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila


Kom ödet som en älskare och inte som en rövare
Kom som en vän och inte som en fiende
Kom på natten för dagen är för ljus
Men bring ej med dig smärta
för det har jag känt hela mitt liv
Kom ödet
smek mig
Kyss mig med dina giftiga läppar
Och låt mig vila i dina armar




Fri vers av lady
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-07-18 16:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tror man på ödet, vilket jag aldrig har gjort men börjat fundera på om jag gör, så kan man väl bara hoppas på det bästa..
vackert upplägg och fint skrivet! =)
2005-07-18
  > Nästa text
< Föregående

lady