Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sanna vän

Omotivationen är min sanna vän
För vad vore jag utan den

Den finns alltid i min dolda närhet,
som ett osynligt regnmoln över marken där jag går
Utan den, jag obekvämt står

Plötsligt allt känns meningsfullt och rätt
Jag vaknar dagen efter, och huvudvärken bankar lätt

Aldrig mer, aldrig igen, jag lovar dig min sanna vän, förutom ett litet och skyldigt, men




Fri vers av sincan
Läst 263 gånger
Publicerad 2008-08-08 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sincan