Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag brukade vara något du längtade efter

en bekant
skrev idag
att hon är
fast i en förälskelse
som hon inte
kan släppa
som hon
inte kan komma
över och

jag vet
hur
det känns

jag har känt så
jag har varit där
med henne


jag
sa till henne
att jag tror att
man inte
kan komma
över någon helt
förrän man
hittat någon
ny att älska




vi kommer
alltid att älska
den vi längtat
efter första gången
och vi kommer
alltid att minnas vår första
kyss

och vårt första
jag älskar dig


och våra första tunga
hjärtslag


jag
saknar
att vara något
som man
längtar efter


jag saknar
att
få känna
som jag
tidigare
gjort




jag saknar att
få älska någon

jag saknar att
få fläta
ihop mina händer med
någon
att



röra




och jag vet


det är inte detsamma


jag är ledsen för det








och

jag brukade
vara något
du längtade efter




Fri vers av fredag
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-09 19:36



Bookmark and Share


  Lina
stundtals mycket fint, och jag tycker särskilt mycket om det flow du har i radbrytningarna. bra att binda ihop allt till ett samtal med en vän, det funkar bra. men som jag skrev i en kommentar till dig tidigare, så tycker jag du kan leka fram ett bra mycket bättre och orginellare språk än det du har.
2008-08-25

    Jojjan
Bra skrivet! Vill bara säga att det heter "Förrän" och inte "Fören"...
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

fredag
fredag