Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1930

sitter här
invid forsar och idéer
varför musslor färdas i dessa vatten
-vet endast sorgen

vi kan inte dela någonting
det finns inget att dela
städer kanske förändras
-fylls av vatten
vi kan aldrig dela en gondol

tidvatten var aldrig vår starka sida

tänd ljuset
släck begäret
läs raderna
stanna i korsningen
rinn ut i sanden

sitter här
skiner solen?
metar masken?
letar laxen?

silkeslakan
kandelabrar
silverbestick
torr champagne
t.o.m. Eagles

knäpp med fingrarna
är du snäll...

energin har täckts
av ett jordskred
smärtan övergår
i bedövning

åren går
och soldater




Fri vers av Nysis
Läst 468 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2008-08-10 09:49



Bookmark and Share


  Cadena
Känns väldigt stilsäker och ren. Elegant skulle jag vilja säga.
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Nysis
Nysis