Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vänta, jag måste bara få upp humöret downstairs först, enjoy my dear penis!


Denna dikt är skriven med kuken

jsw656ijb vxc+´989h v nezxsd t¨äå'p9990å¨
¨0o0o0ohyhyg7
''ä¨åloiulko'¨0op¨´

NU luktar mitt tangentbord nyrunkad kuk




Allt jag vill i detta läge, (LÄS OCH NJUT)






Övriga genrer av SammyMountain
Läst 226 gånger
Publicerad 2008-08-11 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SammyMountain
SammyMountain