Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖNSKAN


jag önskar jag fick leva
i mitt flöde
för mig finns ingenting
som heter öde
vad jag ska göra
har min Gud planerat
och detta vill jag se
manifesterat
Han gav mig detta liv
blott detta enda
så det är nu
alltsammans måste hända
ett steg, en dag
ett ögonblick i taget
vi närmar oss
det slutgiltiga slaget

LARZ GUSTAFSSON

080423




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-11 09:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En illusion.
2010-05-08

  Patricia L. Mellin
Fint skrivet men hoppet Larz , hoppet?
2010-05-08

  Fånga dagen
Snyggt och rimlikt poetat
2008-08-11

  Nasrin
vackert och gratti8s till placeringen!
2008-08-11

  Smurfan
Vad kul, grattis till nomineringen.
Den är du väl värd.
2008-08-11

  Maria T
Jag tackar Gud för den dag jag fått.
2008-08-11

  Kalle.O
Vackert och grattis till placeringen! Enligt mig borde du vara läsvärd mycket oftare...
2008-08-11

  mare VIP
``blott en dag ett ögonblick i sänder `` varje dag en gåva.......
2008-08-11

  Elaine.S VIP
"ett steg, en dag
ett ögonblick i taget"

Sanna ord och en fin innerlig önskan...
2008-08-11

  Patricia L. Mellin
Det slutliga slaget; vår tids mysterium, eller?
Patricia
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP