Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du håll´t en handgranat just som den skall slängas? Har du känt ett hjärta bulta som om det vill sprängas? (Ebba Grön)


ÄNGLALIK

som en dörr på glänt
mot allt jag känt
allt jag ville ha
ett hopp har tänts
jag har lyssnat spänt
på allt det som du sa
hemlig längtan
napalm som brinner
och klibbar fast
varken rom eller babylon
byggdes på en kafferast
desperat i min egen stat
där gränsen blir diffus
en soldat
med en handgranat
rusar mot mitt hus

LARZ GUSTAFSSON




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-11 18:33



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Kontrasten mellan rubrik och text gillas!
2008-08-11

  Elaine.S VIP
En intensiv känsla som blir en kontrast till titeln som andas lugn och stillhet
2008-08-11

  Smurfan
Hjärtat kan sprängas av olika händelser.
Oj, jag gillar Ebba Grön de var längesedan.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP