Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det du inte ser.


Utanför din synbild

det finns ett liv utanför din synbild
utanför den värld som jag har delgett dig
under den ljusa starka yta som du fått se
döljer sig dolda problem bakom ridåerna
i ett annat liv i en annan del av mig

den delen som månen gömmer på sin baksida
och bara visar upp i det rätta ljuset




Fri vers av Elin E
Läst 281 gånger
Publicerad 2004-05-08 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E