Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naturlyrik

-hemma, i skandinavien




på nmt-nätet är det gratis

 

 

 

 

 

regnet är en svart lugg

gapskjulet timrat med tjärtak

 

halvsvårt att hålla glöden med mat

måste nog fan elda upp den här torrtallen

 

din skit under naglarna gör svarta halvmånar

kring mina vakentänk

 

det ser fint ut

 

att se dig

trådlös - vill bara vara obunden

bara väglöst land

 

det är sommar nu

här

fast på andra sidan sjön

har lommen också slagit läger




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-12 03:53



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket bra skrivet, gillar ditt sätt att förhålla dig till pennan odreserat, applåder!
2008-08-12

  Måna N. Berger
Ja! Att fly till trådlöst land, bli skitig under naglarna och laga mat vid öppen eld...
2008-08-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Wayward!

Skogstjärnsresa i själen medan etervågor studsar bort, till tystnaden. Se där, en reflektion över en suverän naturskildring! Hälsar vännen Fredrik
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga