Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inatt drömde jag att du kom tillbaka till mig och jag är ledsen, ska inte drömma så tokigt igen..

du
spelade
någon match

när du kom
fram till mig
efteråt

och sa att du
var ledsen
för hur du hade
betett dig

du såg
på mig
med dina
råddjursögon
jag kunde inte
annat än förlåta
dig såklart


jag tittade på
dig och sa
att
jag också
var ledsen
för hur jag hade betett
mig


du förlät mig
såklart



och du
sa
att du var ledsen
att du inte sett
det förrän
nu
att vi är det mest
självklara i
hela världen


sen kramades
vi


ingen romantisk filmkyss
eller så

bara
kram




sen vaknade
jag
och var
kvar
här
i verkligheten


och du
vill inte

ha tillbaka
mig




du
vill
inte


jag
vill
inte





vi
vill
inte






och förlåt
jag ska
inte drömma så tokig
igen.




Fri vers av fredag
Läst 336 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-12 10:09



Bookmark and Share


  julia.s
underbart fin text.
2008-08-12

    mr cloud
underbart slut !
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

fredag
fredag