Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYNDASLAV


mot ett allseende öga
hjälper invändningar föga
undanflykter genomskåda
Han som vill allena råda
kanske tager du till flykten
vänder Honom ändalykten
det är ditt prerogativ
du har ansvar för ditt liv
men förblir dock en förtryckt en

LARZ GUSTAFSSON
9/1 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-12 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP