Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För jag har aldrig varit så lycklig förr.


Du får mig att falla

Du ser på mig
Och du ler.
Jag faller tusentals mil
och molnen under min rygg fångar mig.
Där ligger jag, som i en dröm.

Om du vill
så får du ligga brevid mig
som i en dröm.

Den lyckan, den känslan
När du ler mot mig, för att du har mig
Får mig att falla
får mig att sväva.
som i en dröm.




Fri vers av Kajsa Wikström
Läst 584 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-12 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Wikström
Kajsa Wikström