Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kartläggning över min själsbehållare

Min kropp är ett kloaksystem
Det rinner slem och
Blått bläck
Genom rören


Kartläggning över min själsbehållare
Fånga min hand, så finner du vägen till mitt hjärta
Drömmen är gömd i
Fjärilsnätet du hade som liten


Uppspikad och inramad i
En utställning om samhället
Om hur vi dragit sträck över världen
Och strukit över samvetet

Och allt som faller från
Porslinskulorna
Är minnen som läcker
Sår som aldrig läker

Allt det jag förstår är det
Min värld består av
Begränsning av sinnet
Är den sanna verkligheten




Fri vers av Ariane.
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariane.
Ariane.