Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN BOK

min bok är redan skriven
rad för rad
så ingen dag i livet
är ett oskrivet blad
kapitel för kapitel
dag för dag
här kommer först Författaren
och sen kommer jag


LARZ GUSTAFSSON 080210






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-13 12:07



Bookmark and Share


  mare VIP
...härliga rader ...............
2008-08-14

  anits VIP
Vackert
2008-08-13

  madigan
Förtjusande!
2008-08-13

  Kalle.O
Underbara rader!
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP