Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord om kärlek


Det fanns ord om kärlek
löften om tid
och trohet.
Sådant man hör andra tala om.
Och där,
mitt i det osannolika fanns vi
så nära att vi inte såg.
Vi anade inte att det fanns där
mitt framför oss.
Splittrade, längtande
vandrade vi bort från varandra
i vårt försök att hitta allt det där
vi redan hade.




Fri vers av Forum Jules
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-13 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Forum Jules