Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill krossa dej.. ibland

För några år sen så satt jag med en kille på ett cafe ute på Grötö.
Han frågade mig tror du på gud?
Jag svarade: Jag vet inte.. Jag tror nog mest på att kunna finna sin egna väg i livet.
Han tittade på mig och sa. Jag hatar gud, för att han inte gav mig mina ben.
Jag tittade tillbacks på honom och svarade:
Ibland vill jag prisa honom, sälja min skäll till honom och stå vid hans sida.
Ibland så planerar jag att det första jag ska göra när jag kommer till himelen
är att sprätta upp hans jävla mage med en kniv och sända honom ner till helvetet..




Dagbok av antenen
Läst 195 gånger
Publicerad 2008-08-14 21:01



Bookmark and Share

  antenen