Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLIDER SOM GREGORY PECK


med resten av dagen framför mig
och sorgens symbol i en säck
så går jag dit långfilmen för mig
jag glider som gregory peck
aktör i en plågad mans drama
diktator och stolt regissör
om skräcken i filmen förlamar
så hoppas jag filmhjälten dör

jag spelar min sämre sida
och mannen med lien går med
det handlar om lusta och lida
om glödgade järn och en smed
i tusen och en natt av sagor
så vill jag förkroppsliga en
är du en pistol i chicago
så föds rysk roulette ut ur den

snart vandrar jag kanske mot väster
med soluppgången i min rygg
protester tar aldrig semester
förloraren kan vara snygg
en havsbris ska svalka min panna
när jag vandrat veckor i sträck
jag fick aldrig nånsin min anna
för henne fick gregory peck

LARZ GUSTAFSSON 080405




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-15 18:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2008-08-15

  anits VIP
Vackert
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP