Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför ska man ideligen brottas med en tidsmässig klaustrofobi? Carpé diem, en uppenbarelse när man känner sig handfallen.


En personlig sanning

\"Så slår det mig, helt plötsligt, att mig tiden aldrig flyr.
Vid tidens skepp står jag i fören
- Bara jag och vinden styr\"




Fri vers av Pricha
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-07-20 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pricha