Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sub rosa inspirerte


Kritik på en text XXXII









I can't get
no satisfaction...
the weel of life
is turning

so do I have
any attraction
or is it just my life
that is burning?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-16 14:02



Bookmark and Share


  KevinBroberg
Är det en en bit av en låttext som du har skrivit?

Äh, skitsamma. Det här är riktigt bra, klingar gott när man läser det och det är känsloladdat.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP