Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av _Mira_ (att ta texten på allvar är bara förbehållet människor som tror att de har hundra procent koll och kontroll på läget, och så förstås dem som läst sagan om Kejsarens nya kläder och inte förstått poängen)


Kritik på en text XXVIII (satir)













...den som varken har pengar
status eller gillande
från omgivningen
är helt klart galen

de övriga är förstås också galna
men det kallas att vara excentrisk

att kalla djuret människan
för människa är förstås helt klart
ett tecken på galenskap

eftersom du lever i samhället och alla
som lever i det eller utanför det
är galna så är förstås även
både utanförskapet och samhället
i sig fullständigt ute och cyklar...

har trädgårdstomtar på loftet
eller som det sas som replik i filmen
the pet detective

'the motor is still running
but there is noone
behind the steeringwheel...'




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-16 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP