Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kör en sådan där rubrik som blev en del använd som replik, fast här något plagierad ändå en parafras på uttrycket som så, som det kunde höras uttalas i tv-serien 'Twin Peaks' (en människas förmåga till självläkande är ej som förr)


Hästen är inte alltid vad den ser ut att vara










...en ordinär häst
som skall motsvara
en önskan om

att få äga
rida den och
icke i begagnat

skick senare vilja
byta den mot
en gammal Volkswagen

cabriolet, bör väga
omkring sjuttio kilo
emedan den enligt

uppslagsverket, är stoppad
och av trä
uppbyggd hoppbock förbehållen

gymnastiksalen... ett antagande
jag finner mer
än blott och

bart en smula
vanskligt i eget
betraktande av hästen...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2008-08-16 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP