Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå spegel.

När backen är för brant,

väntan är för lång

eller när sorgen är för våt,

tänk mig en tanke.
Du får spegla dig i mig,

liksom havet använder himlen för att bli blå.
Även om inte ens himlen är blå.




Fri vers av millameter
Läst 224 gånger
Publicerad 2008-08-16 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millameter