Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÖTSUG

stilla mitt sötsug
jag vet att du kan
jag är för låg nu
jag är en sugen man
stilla mitt sötsug
jag vet att du vill
lindra min längtan
så jag kan sitta still

stilla mitt sötsug
få mig upp på rätt nivå
lollipop lady
ta mig högre än det blå
socker från kuba
eller något annat håll
ursprunget spelar
inte någonsomhelst roll

sötsuget pryglar
den som blivit dess träl
stramare tyglar
hjälper inte min själ
du är den enda
som kan stilla mitt sug
kom, låt det hända
kom och bli min refug!

LARZ GUSTAFSSON

080817




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-17 15:43



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Här var det önskningar med socker på...massor av socker!!!
2008-08-17

  Nasrin
ljuvliga rader!!!! "kom, låt det hända"
Modet att våga!!!!
vackert!!!!
2008-08-17

  mare VIP
...härliga rader.....som i en vals...
2008-08-17

    ej medlem längre
Underbart skrivet! Kan känna takten i diktandet, bra rimmat och fina ord.
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP