Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(en nutidssaga i ett halvt kapitel) Som vanligt är poetjaget inte densamma som personen i brevfilmen... även om dessa bägge nog kan kännas besläktade i att vara fiktiva i en del potentiella läsares ögon


Nyckfullheten i hjärnans kemi gör även mig lynnig








jag
tycker ibland
det här med
att vara en sådan storhet
som jag har fått mig till
livs att folk tycker att jag är

förpliktigar
till att
vara det i
än högre grad framgent...

men
då brukar
jag ta en
dusch eller dricka litet
vatten eller te...

det
är inte
riktigt bra för
en enda människa, har
jag hört på radio, att
bära på tyngder som andra lägga
på ens axlar...

det
tyckte ledaren
för gruppen på
öppna psyk också när
jag påtalade att det inte
alltid kan vara lätt att leda...




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-17 21:47



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det man är... kan framgent bli blott ett fragment...?
Ja, om man kaste om bokstäverna.
Om man låter bli att lägga saker på ens egna axlar, blir det nog lättare att låta bli att lägga andras kravodlade tankar där.
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP