Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kast-rullen eller ka-strullen, det är frågan...


Kast med trasiga kastrullen








jag står i båten
jag simmar inte under

sådan simning
under tvång
kallas kölhalning




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2008-08-17 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP