Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nymyntat citat IV











Nya apparater
är mest till för

att sätta myror i huvudet
på folk med spring i benen...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-18 13:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
shop-o-holics, folk som köper kläder eller prylar, ibland sådana saker som går med elektricitet...
2008-08-18

  Gunwale VIP
Är de tillverkade av folk med restless heads...?
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP