Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har beslutat mig för att inte köpa några julklappar i år, jag köper dem efter nyår istället... o delar ut dem lagom till påsken...


Katalogiskt hemskick är ett oskick









Snart nog
är
det jul igen

då blir det
så lagom kul
igen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-18 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP