Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blundar hon i badet medan skummet skymmer sikten för ljusen som brinner i små ljushållare av tungt o färgat glas


När hon blundar








Jag vet varför hon äter kex
när hon blundar

det är förstås så
att det är svårt
läsa en bok med slutna ögon

för den som i vanliga fall
har ögon just för böcker




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-18 19:09



Bookmark and Share


  J A Nicander
Vackra rader med väl beskrivna detaljer som skapar stämning!
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP