Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GLAUBE UND SCHÖNHEIT

skönheten och tron
i kombination
kraft genom glädje
i en enda person
genom kamp till seger
bärs hon av Guds hand
snart ska duvan lyfta
från lidandets strand

korsmärkt i sin bön
en doft som är skön
tro, hopp och kärlek
och en segrarinnas lön
rödblommig hon rodnar
ögonlock slås ned
mjuk och mycket formbar
för smeden vid sitt städ

LARZ GUSTAFSSON 8/4 2008






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-19 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP