Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet aldrig i förväg


Ibland känner jag mig så känslokall
när jag besöker graven
Idag var en sådan dag!
Jag tänder ett ljus
Jag plockar lite blad
Jag vattnar blommmorna
Jag klappar stenen och säger hejdå
Jag känner mig tom

Förstår inte....


Ibland känner jag mig orolig
när jag besöker graven
Jag tänder mitt ljus
Jag plockar lite blad
Jag vattnar blommorna
Jag får en kniv i hjärtat
Jag faller på knä och gråter vid stenen
Jag är förtvivlad

Förstår inte....




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 474 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-18 20:21



Bookmark and Share


  fågel grå
Det är så sorgligt.
Finner inte ord.
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson