Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

en gång hade jag en vän,
men en liten hora, kallad kärlek, grep tag om ditt hjärta
sålde sig till högst bjudande
slet dig i bitar och bort från mig
slukade dig
och du försvann in i en ändlös avgrund
kallad förhållande
så... säg mig
är detta allt vänskap är?




Fri vers av Lordslig
Läst 795 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-19 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lordslig
Lordslig