Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Fredrik P


Vattenpussen



Regntunga skyfall
lämnar himmelsk spegel i
vattenpussens bild




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 463 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-21 08:40



Bookmark and Share


    wildrosen
Åhh vad stort..applåd...
2008-09-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Storslaget med få ord. Vackert och ett givet bokmärke/B
2008-09-02

    Bodil Sandberg
En haiku att älska och spara..underbaraste bild..regn det ljuva regn..så mången känslor väcker..så ock din fina
2008-08-23

  Lilla My* VIP
Vilken nice haikupuss!!!
Verkligen fiin!!
2008-08-21

    sajo
Vilken underbar beskrivning. Applåd.
2008-08-21

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2008-08-21

    sunnanvind
Oj vad fint! Applåd!
2008-08-21

  * Ammi *
vacker!
2008-08-21

  Carola Zettergren
MYCKET FINT!!!!
2008-08-21

    Lindizz
vackert skrivet.
2008-08-21

  aol
å så vackert
2008-08-21

  Mygg
Jättefin! Det går alltid att vända en regnig dag till något gott. Det handlar bara om inställningen!
2008-08-21

  Ronny Berk
så vackert speglas i vattenpussar den höstliga sensommaren genom den ögonblicksbilden...ja...
2008-08-21

  Blåbäret
På så sätt har vi himlen på två ställen alltså...härligt!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm