Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gamble

in
love an
opportunity
to cry
and lose
everything
but still
win
when
you warm
my
heart




Fri vers av hipolito
Läst 259 gånger
Publicerad 2008-08-21 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hipolito