Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ledare

Du är stor
Du är trygg
Du tar ansvar ifrån mig
Du visar vägen

Gud... regeringen... föräldrarna...

Ska vi inte lita på vårat eget omdömme?




Fri vers av Ronja Lundberg
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-21 14:22



Bookmark and Share


  Steffepeffe
Ja, det ska vi. Och samtidigt odla det... bli kloka, lyhörda och omtänksamma så att vi förtjänar vår frihet. Kram!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ronja Lundberg
Ronja Lundberg