Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mannen med bara ett underbarn, Rick om Holger Ohlsson (Carola Jeryd inspirerte)


Kritik på en text XLII




En gubbtjuv till lärare i staden
lyssnade gärna till kvaden
om måleri o syssleri å det grövsta
blott ej särskilt till kvinnan från Lövsta
trots hon ofta nog böna o bad'en




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-23 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP