Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller så packade jag ner en bit av mig själv i din väska , så att du för alltid skulle minnas mig. Ä

Skilsmässa.

Och sen försvann du pappa. Du orkade inte med mig och mina syskon,
så du skapade en helt ny familj. En som inte var trasig.

Du fick en ny dotter. Hon gör dig stolt. Det ser jag , ibland när jag ser dig ute på stan. Du bär på henne och hon känner sig som en prinsessa i din famn pappa.

Varför fick inte jag vara din prinsessa livet ut?

Jag saknar dig inte längre pappa. Jag saknar bara det vi hade. Innan vi tappade det hårt i marken så att det gick sönder. Innan vår familj blev trasig.

Jag saknar inte dig pappa. Jag saknar mig själv.
För nånstans , när du packade dina väskor hastigt dagen du lämnade oss tog du med en bit av mig.

Eller så packade jag ner en bit av mig själv i din väska , så att du för alltid skulle minnas mig. Även om den biten var trasig , och du flydde från den.





Fri vers av Minna4
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-24 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minna4