Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Lyckliga Döden

idag var jag lycklig,
dansade runt bland träden,
under virvlande eoner.

blott för en dag.

eller mindre än så,

vill du dela lyckan, tills den färdas bort?
i tid med frosten
sedan kan vi somna,
innan vintern fryser oss till is.

blott för en dag




Fri vers av Lordslig
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-24 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lordslig
Lordslig