Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OLIKTÄNKANDE

titta, en man som är harmonisk och glad
såna finns det inte plats för här i vår stad
låt oss psyka ner honom så att han blir sur
låt oss trakassera honom tills han spårar ur
vi går riktigt nära så vi vet att han hör
sen så kan vi säga sånt som verkligen stör
trist att vissa har så svårt att anpassa sig
alltid tar de avstånd, alltid säger de nej
synd att någon insisterar på att vara fri
tänk vad skönt att vara intetsägande som vi!

LARZ GUSTAFSSON

080824




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-24 15:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alla som provocerar eller hugger tillbaka har någon smärta inom sig som inte blir "rätt" hanterad (d.v.s. förlåten), så både "harmonisk" och "intetsägande" tror jag inte stämmer här. Snarare spelar båda rollerna med i samma spel, som det går att lyfta sig ovan.

Men ett tydligt budskap är detta!
2008-08-25

  Josef Ahl
Riktigt grym dikt !
speglar precis ...OLIKTÄNKANDEN
tack så mycket !

*****APPLÅDER*****
2008-08-24

    Skrivarn
Skön rhytm i denna dikt!
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP