Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt piano

Mitt piano, det gillar jag,
jag spelar på det varje dag.
Det ger mig utlopp för min fantasi,
när mitt huvud hittar på en melodi.
Mina händer far över tangenterna vita,
och efter en stund börjar jag upp noterna rita.
Tillslut har jag en hel sång,
antingen kort eller lång.
Musik är en av mina passioner,
det känns som om jag är ett med alla musikens toner.
Om jag förlorade mitt piano, skulle jag känna smärta,
fast musik kommer alltid att finnas i mitt hjärta.




Fri vers av Majskornet
Läst 441 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-24 20:02



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Jättefin, jag saknar mitt piano, som finns i mitt barndomshem.
Musiken dör aldrig/B
2009-03-27

  glittertindra
den här dikten var fin.. just om att musiken finns i hjärtat..
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Majskornet