Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bli älskad av DIG

En tår faller från min kind,
Vill veta om du blir min,
i mitt hjärta finns ett hopp.
Vill att de ska vara du och jag.
De jag känner växer å blir störe å starkare för var dag som går.
Mitt hjärta är som ett öppet sår som väntar på att bli läkt av dig.
Att få älska dig och bli älskad av dig är min inersta önskan..




Övriga genrer av bigmamma
Läst 348 gånger
Publicerad 2008-08-25 08:48



Bookmark and Share


  friheten
Den är väld stark
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

bigmamma