Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför Döden

Ond bråd död

Domen löd

Lien genom luften for

Framför döden är ingen stor




Fri vers av sincan
Läst 403 gånger
Publicerad 2008-08-25 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sincan